30 oktober

Några kronor fattigare är jag nu efter en nödvändig inhandling av en ny mobiltelefon! Efter en annons i tidningen bestämde jag mig för att kika lite på vad den kostade på internet och så köpte jag nu ikväll. Det blev en Sony Ericsson W302, en smal mobil med musikfunktioner, den kändes riktigt najs! Såklart så är ju allt ett uppbyt från min förra, men jag tror jag kommer bli nöjd!



Jag beställde från CDON.COM, för att jag då kunde passa på att beställa lite fler grejer så det blev en skiva och en bok också!


Bret Easton Ellis' The Rules of Attraction, bara för att jag är riktigt nyfiken på boken efter att ha sett filmen ett antal gånger. Den sägs vara rätt annars från filmen, så det ska bli roligt att läsa den!

Sen så passade jag på att boka Dir en grey's kommande album UROBOROS (Ltd Ed!) som släpps om ett par veckor, känner mig riktigt taggad faktiskt! Och om inte annat så följer AGITATED SCREAMS OF MAGGOTS -UNPLUGGED- med som bonusspår, kan det bli dåligt? :D


Kort och gott; shopparn!

Imorn bär det av till Luleå med Amanda för att träffa Fanny, Olivia och Henrik, tagga på det!

29 oktober

Förlåt att jag är så seg på att uppdatera, men orken har varit bristande den senaste tiden. Även samhällsbloggen har fått bli lidande i väntan på min uppdatering, så till den grad att Pål hoppade över mig i turordningen. Jag ska!


För att jag har varit lat så bjuder jag på en låt som fastnade...
(Корни - Хочешь, я тебе спою?)

22 oktober

"...och aldrig, aldrig att jag
tänker låta något ont
hända dig, jag håller dig hårt
tätt intill mig genom regn och blåst
och alltid, alltid att jag
kommer vaka över dig
genom mörkret jag leder dig
jag finns i varje steg du tar
så du behöver aldrig mer vara rädd"

20 oktober

BREV OM NÄR MÖNSTRINGEN TILL TOLKSKOLAN ÄR IFALL JAG KOMMER MED :D :D :D

TAGGEN PÅ DET, men inte på att den här veckan är typ lika jobbig som förra.

15 oktober

Två prov av fyra avklarade!

Och jag måste bara dela med mig av dagens FETA upptäckt. Wikipedia finns på latin. Enjoy!

13 oktober

Veckans första prov avklarat!

... och tre återstår.


NU, blire matteboken.

11 oktober


10 oktober


Jag peppar för nästa vecka med prov i Rättskunskap, Matte, Engelska och ryska, redovisning i Religion och glosförhör på Spanskan. YO!

9 oktober


Jag orkar inte skriva nåt just nu. Ni får titta på "nekropolens invånare" istället.

4 oktober

Redan börjar skolan kännas av med ständigt nya läxor, uppgifter och inplanerade prob. Samtidigt har man ständigt projektarbetet hängandes över sig som man måste komma ihåg att lägga tid till att arbeta med. Men det känns faktiskt roligt! Nu är äntligen den preliminära projektplanen klar och inskickad! "Betygsmyter" heter den i detta tidiga stadium.



(Grattis till Lena Katina som fyller 24!)

RSS 2.0