For Brutus is an honourable man

Förlåt! Jag är medveten om att jag har försummat den här bloggen stort, och det blir värre, för jag kommer förmodligen inte kunna skriva på ett tag till med tanke på att jag åker till Frankrike i morgon och när jag kommer hem så börjar jag jobba nästan direkt!

Hursomhelst, det jag har gjort de senaste dagarna är att jag har slöat en hel del, sett Phantom of the Opera, klippt gräs i Medle, ätit marshmallows med grädde, en kort sväng till festivalområdet (men det sög och Birr3 fick punka så det blev en riktigt kort sväng - och aldrig att jag skulle betala in mig på det där) och slutligen även farit en sväng till Munkviken tillsammans med Ivan och Pål. På Munkis fick vi ta i med att slipa och olja bänkar mot mat, och sen på kvällen innan vi åt kvällsfika ackompanjerade av SR Atlas (TARKAN!!!) så hann jag och Ivan även ta oss en kanottur. Jag tror aldrig jag har sett så många mygg på samma gång! Sen så såg vi en bäver också, vilket jag såklart först trodde var en björn, så vi hann bli lite skraja innan vi kunde konstatera att det faktiskt inte var det, men vi bytte färdriktning med kanoten ändå - man vet ju aldrig!

Tiden går fort och imorgon åker jag som sagt iväg till Frankrike, vilket fortfarande inte har sjunkit in, men det ska nog bli trevligt! Förhoppningsvis överlever ni en vecka till utan uppdatering av bloggen, och om ni får otroligt tråkigt så kan ni fördriva tiden med denna förträffliga video, håll till godo!


Midsommarafton!

Midsommarafton spenderades som vanligt i Bonnstan med sedvanlig godisförsäljning och smörgåstårta (om ni är snälla så kommer receptet ut lite senare;) )! Först åt jag lunch med släkten i kammaren och sen sprang jag iväg och sålde godis med IvveG och Marran! Senare på kvällen for vi iväg till Sara där vi spelade monopol till halv två :D Det tog ett tag innan vi fick oss iväg dit, men till slut så kom vi iaf dit vid tio och kunde sätta igång med spelandet. På vägen hem for vi förbi på Erikslid och träffade en massa av grillfolket vilket var najs, fast jag var jääättetrött :) Kom hem vid tjugo i tre, vilket av mina föräldrar senare modifierades till tre och "vid tre-tiden", för varje gång de nämnde det.

Allt som allt blev det en riktigt trevlig midsommarafton och det var kul att träffa Henrik vilket inte var igår!

(Går)dagens upptäckt: Det var samma godisvolym i de stora och de mellanstora klubborna vi sålde igår, trots att de har olika pris. De femtio gram som skiljer de olika åt sitter förmodligen i de "större" klubbornas pinne som var ca 3 gånger så tjock.

(Går)dagens intryck: Alla barn som får hybris och tror att de kommer lyckas trycka i sig en hel stor klubba, trots att de små liven endast har uppnått en höjd av ca 1 m.



Nån som vill veta vem jag drömde om? ;)

Nr 2

Det här blir ett kort inlägg för nu bär det snart iväg för att spendera denna vackra sommarkväll tillsammans med alla de söta KUSKare + Olov och Amanda som orkat sig in till stan! Först blir det dock att kasta sig in i duschen! Tjing!

Nr 1

Så har jag då äntligen fallit för frestelsen att skaffa en blogg! För tillfället har jag slut på bloggidéer, men förhoppningsvis så försvinner denna tillfälliga idétorka snart så att jag kan komma igång på riktigt.

För att riktigt komma in i rätt bloggmood nu såhär i första inlägget så tänkte jag ta med en bild som kan ge mig motivation till att blogga när jag känner orkeslösheten krypa sig på.



RSS 2.0